fredag den 19. juni 2009

Selvværdskursus

Hvorfor gå på kursus i at få mere selvværd?
Kurset ”Styrk dit Selvværd” lærer dig at tænke, handle og føle positivt og konstruktivt. Både når det gælder dig selv og andre. Det giver dig mulighed for at være glad og stolt over dig selv som den du er. Du vil analysere mindre på om andre mon kan lide dig, og du vil ikke længere sammenligne dig negativt med andre. Når dit selvværd vokser, får du mere overskud til at tro på dig selv og du vil blive bedre til at kommunikere hvad du ønsker, uden at have dårlig samvittighed. Et højt selvværd giver indre ro og balance i de ting du foretager dig – og det giver harmoni at turde leve det liv, du i virkeligheden ønsker at leve!
Hvordan tænker du om dig selv?
Hvis du lider af lavt selvværd sluger dine negative tanker al din energi og det forhindrer dig i at få udrettet det du gerne vil i dit liv. Sådan føler, handler og tænker du, når du har en negativ opfattelse af dig selv:Du tænker: ” jeg er ikke god nok til andre”, ”jeg kan ikke gøre det ligeså godt som de andre”, ”de andre kan ikke lide mig”.Dine handlinger: Du er passiv, stille og tilbagetrukket, så du ikke bliver set og vurderet for meget. Eller lige modsat, så overkompenserer du ved at være larmende og fylde meget, for at andre ikke skal opdage hvor usikker du i virkeligheden er.Dine følelser: Du er ked af det, trist, modløs, opgivende og har en følelse af utilstrækkelighed og tomhed.
Kurset ”Styrk dit Selvværd” kan frigøre dig fra dine negative tanker og bekymringer om hvordan du tror andre tænker om dig – det giver meget mere plads til, at du kan udnytte dit potentiale og alle dine positive egenskaber!

Kurset løber over 6 onsdage kl. 17.00 - 19.00 (Ingen undervisnig i uge 42)
Start: 19. august 2009
Slut: 23. september 2009
Underviser: Rikke Mørup
Sted: Bredgade 36E, 1260 København K

Tilmelding: http://shop.cityterapi.dk/selvvaerdskurser-36/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar